AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir kızı öpmek

Kahve falında tanıdık bir kızı öpmek

Kahve falında tanıdık bir kızı öpmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, zorluklarının biteceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık bir kızı öpmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında tanıdığı bir kızı öpmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık bir kızı öpmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kızı öpmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, rahat yüzü göreceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığı bir erkeği öpmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığı bir kadını öpmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığını öpmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık erkeği öpmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığının elini öpmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir