AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık kızı öpmek

Kahve falında tanıdık kızı öpmek

Kahve falında tanıdık kızı öpmek çok iyi şeylere, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kızı öpmek gördüyseniz:

  • Yuvanızla ilgili sorunlarda kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

Kahve falında tanıdığı bir kızı öpmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık kızı öpmek patlama noktasına geleceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık bir kızı öpmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadın öpmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık birini öpmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığının elini öpmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, para kazanmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık bir kadını öpmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadını öpmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir