AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir kızı görmek

Kahve falında tanıdık bir kızı görmek

Kahve falında tanıdık bir kızı görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık bir kızı gördüyseniz:

  • Sürprizler söz konusu olabilir.

Kahve falında tanıdık bir kızı öpmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı kızı görmek başarıları ile konuşulacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığı bir kızı görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir kızı öpmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık bir kızla evlenmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı bir kızla öpüşmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir kızla öpüşmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kıza sarılmak aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, planlarının işe yarayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir