AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı bir kızla öpüşmek

Kahve falında tanıdığı bir kızla öpüşmek

Kahve falında tanıdığı bir kızla öpüşmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığı bir kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için aşırı harcamalar yapmamalısınız.

Kahve falında tanıdığı kızı görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığı bir kızı öpmek sağlığını da kaybedeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kızın elini tutmak sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bir kızla evlenmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, tabiatı kötü olan kişiye yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bir kızı görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, güzel günlerle tanışılacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık bir kızla öpüşmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir kızı görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın kızı görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir