AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir kızla konuşmak

Kahve falında tanıdık bir kızla konuşmak

Kahve falında tanıdık bir kızla konuşmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, mutluluğunun katlanacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık bir kızla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konular tekrar edebilir.

Kahve falında tanıdık bir kızla konuşmak bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir tanıdıkla konuşmak çok ünlü bir kişi olacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye tabir olunur.

Kahve falında tanıdık bir erkekle konuşmak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadınla konuşmak daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdıkla konuşmak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık biriyle konuşmak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birisiyle konuşmak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık biriyle telefonla konuşmak fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir