AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı kızla evlenmek

Kahve falında tanıdığı kızla evlenmek

Kahve falında tanıdığı kızla evlenmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, adının ülke dışında yayılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığı kızla evlenmek gördüyseniz:

  • Genel olarak dikkatsizlik meylindesiniz.

Kahve falında tanıdığı kızla evlenmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık bir kızla evlenmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı erkekle evlendiğini görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına işaret eder.

Kahve falında bir tanıdığının evlendiğini görmek falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığı biriyle evlendiğini görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bir adamla evlenmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bi tanıdığının evlendiğini görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığın evlendiğini görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir