AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı kızı görmek

Kahve falında tanıdığı kızı görmek

Kahve falında tanıdığı kızı görmek hayatının tamamen altüst olacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, kazancın daha da arttırılacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, hırsızlık yapacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı kızı gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmemeniz gerekiyor.

Kahve falında tanıdığın kızı görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık bir kızla konuşmak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı kızı görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kızın elini tutmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığı bir kızı görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kızı görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, şeref ve haysiyetin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kızı öpmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık bir kıza sarılmak güzel ve önemli işler yapacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir