AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığını hapiste görmek

Kahve falında tanıdığını hapiste görmek

Kahve falında tanıdığını hapiste görmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını hapiste gördüyseniz:

  • İşi eğlenceyle karıştırmanız durumunda sonuçları hoş olmayabilir.

Kahve falında tanıdığın birini hapiste görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığını hapiste görmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık birini hapiste görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tanıdığını hapiste görmek hidayete ermeyi de başaracağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birini hapiste görmek yurtdışına gidileceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına delalettir.

Kahve falında babanı hapiste görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşını hapiste görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin hapise girdiğini görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir