AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın birini hapiste görmek

Kahve falında tanıdığın birini hapiste görmek

Kahve falında tanıdığın birini hapiste görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığın birini hapiste gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için aşırı harcamalar yapmamalısınız.

Kahve falında tanıdık birini hapiste görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında bir tanıdığını hapiste görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığın birini hapiste görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, yolculuğa çıkmaya yorulur.

Kahve falında tanıdığını hapiste görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, doğru haber almaya delalettir.

Kahve falında arkadaşının hapiste olduğunu görmek önünün açık olacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında hapisteki yakınını görmek maneviyatının çökeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin hapiste görmek insanları hak yoluna çağıracağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapise düşmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir