AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin hapise girdiğini görmek

Kahve falında birinin hapise girdiğini görmek

Kahve falında birinin hapise girdiğini görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin hapise girdiğini gördüyseniz:

  • Evliler dikkatli olun.

Kahve falında birinin hapise girdiğini görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hapisten çıkmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında hapisten kaçanı görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının hapiste olduğunu görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, iş hayatında zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü hapiste görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, iç sıkıntınızın azalacağına yorulur.

Kahve falında hapiste olan birini görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapisten kaçırmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında babasının hapisten çıktığını görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir