AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini hapiste görmek

Kahve falında ölen birini hapiste görmek

Kahve falında ölen birini hapiste görmek maddi yükünün artacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birini hapiste gördüyseniz:

  • Aksi halde, geri dönüşü zor adımlar atmış olabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş babasını hapiste görmek hırsızlık yapacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına inanılır.

Kahve falında hapisteki birini açılmış görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hapisten çıktığını görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu hapiste görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında yakınını hapiste görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına delalet eder.

Kahve falında babasını hapiste görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapisten çıkan birini görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapisteki birinin çıktığını görmek komşular tarafından kötülenileceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir