AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanı hapiste görmek

Kahve falında babanı hapiste görmek

Kahve falında babanı hapiste görmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanı hapiste gördüyseniz:

  • İlişkiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında babanın hapisten çıktığını görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında babasının hapisten çıktığını görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasını hapiste görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını hapiste görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına tabir olunur.

Kahve falında babanı hapiste görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babayı hapiste görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında babayı hapiste görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hapisten kurtulmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir