AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoşluk veren şeyler içmek

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler içmek

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler içmek sorunların ve engellerin biteceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, sıkıntılarına ortak olacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, adının her yerde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler içmek gördüyseniz:

  • Değişiklik sosyal yaşamınızı renklendireceğe benziyor.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler içmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler görmek iş sahibi olunacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine tabir olunur.

Kahve falında can vereni görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, onu darda bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında para veren görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalettir.

Kahve falında para vereni görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında can veren birini görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sohbet veren hoca görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında su verenle evlenmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir