AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sarhoş görmek

Kahve falında kendini sarhoş görmek

Kahve falında kendini sarhoş görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında kendini sarhoş gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara saygısızca davranma eğilimindesiniz.

Kahve falında ölüyü sarhoş görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına işaret eder.

Kahve falında kocanı sarhoş görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sarhoş taşımak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve sarhoş gelmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında sarhoşlar görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşını sarhoş görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş insanı sarhoş görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, moral bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarhoş bi adam görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir