AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş sevgili görmek

Kahve falında sarhoş sevgili görmek

Kahve falında sarhoş sevgili görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında sarhoş sevgili gördüyseniz:

  • Şehir içi uzak yol olarak tanımlanabilecek ziyaretler veya seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgilini sarhoş görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi sarhoş görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini sarhoş görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi sarhoş görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, yeni işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin sarhoş olduğunu görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya işaret eder.

Kahve falında sarhoş sevgili görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakınını sarhoş görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarhoş komşu görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir