AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş olmamak

Kahve falında sarhoş olmamak

Kahve falında sarhoş olmamak sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Bazı olayların iç yüzü aydınlanabilir, gerçekler ortaya çıkabilir.

Kahve falında sarhoş olmadan içki içmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronu sarhoş görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine işarettir.

Kahve falında bir insanı sarhoş görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına inanılır.

Kahve falında eve sarhoş gelmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide sarhoş görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarhoş taşımak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye tabir olunur.

Kahve falında ölen babayı sarhoş görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birini sarhoş görmek yarar getireceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir