AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın birini kel görmek

Kahve falında tanıdığın birini kel görmek

Kahve falında tanıdığın birini kel görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, ömür boyu süreceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığın birini kel gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zaman da çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tanıdığını kel görmek hakkını yedirtmeyeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığın birini kel görmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini kel görmek çalışmaların beğeni almayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında kafasının kel olduğunu görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü kel görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında yakınını kel görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kel görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi kel görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir