AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını kel görmek

Kahve falında yakınını kel görmek

Kahve falında yakınını kel görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınını kel gördüyseniz:

  • Bazı konulara bazı kişilerin vereceği yanıtı beklemek ya da tepkilerini ölçmek zaman alabilir veya yavaş hareket etmeleri nedeniyle rahatsız olabilirsiniz.

Kahve falında yakınını kel görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kel saç görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini kel görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını kel görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işarettir.

Kahve falında kel gelin görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini yarı kel görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına yorulur.

Kahve falında kel adamla evlenmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarının kel olduğunu görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir