AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini kel görmek

Kahve falında tanıdık birini kel görmek

Kahve falında tanıdık birini kel görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık birini kel gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilir veya ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında tanıdığın birini kel görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığını kel görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık birini kel görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kel insanı saçlı görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında kel sevgili görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına delalettir.

Kahve falında birinin saçını kel görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçın dökülmesi kel kalmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kel gelin görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir