AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü kel görmek

Kahve falında ölüyü kel görmek

Kahve falında ölüyü kel görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, büyük bir servete kavuşacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, işinde çok ilerleyeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kel gördüyseniz:

  • Bir çok konudaki endişelerinizin gereksizliğini anlayarak ferahlayabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü kel görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, çok büyük yenilikler yapacağına alamet eder.

Kahve falında saçının tepesini kel görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına rivayet eder.

Kahve falında kel olduğu görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, mal ve para biriktireceğine işaret eder.

Kahve falında saçının kel olduğunu görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, dertlerine derman bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç dökülmesi kel kalmak kişisel yeteneklerini geliştireceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına yorulur.

Kahve falında kel insan görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kel kafa öpmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına işarettir.

Kahve falında kafasının kel olduğunu görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir