AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel görmek

Kahve falında kel görmek

Kahve falında kel görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate inanılır.

Kahve falında kel gördüyseniz:

  • Mevcut bir sorun görmezden gelmeniz nedeniyle büyüyebilir.

Kahve falında anneyi kel görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başı kel görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini kel olduğunu görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendinin kel olduğunu görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçların kel olduğunu görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin saçını kel görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını kel görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasının ortasının kel olduğunu görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir