AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığını kel görmek

Kahve falında tanıdığını kel görmek

Kahve falında tanıdığını kel görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, makamının ve ününün artacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını kel gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle eğlenmek için zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında tanıdığını kel görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık birini kel görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığın birini kel görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasını kel görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kel birini uzun saçlı görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına işarettir.

Kahve falında kafasi kel görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işaret eder.

Kahve falında saçı kel görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yaşamının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kel olduğu görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir