AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasının kel olduğunu görmek

Kahve falında kafasının kel olduğunu görmek

Kahve falında kafasının kel olduğunu görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kafasının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Size sunulanları sorgulamalısınız.

Kahve falında kafasının kel olduğunu görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasını kel görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafanı kel görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasının ortasının kel olduğunu görmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafanın yarısını kel görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında kafanın ortasını kel görmek zengin olunacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına tabir olunur.

Kahve falında kafayı kel görmek kazancının daha da artacağına, yeni işler peşinde koşulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir