AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapisteki yakınını görmek

Kahve falında hapisteki yakınını görmek

Kahve falında hapisteki yakınını görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hapisteki yakınını gördüyseniz:

  • Taşınmak, evi yenilemek veya evi güzelleştiren alışverişler yapmak sizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında hapiste yakınını görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınını hapiste görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına tabir olunur.

Kahve falında hapisteki yakınını görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakınını hapiste görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının hapisten çıktığını görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hapisten kaçanı görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin hapiste olduğunu görmek zor zamanlar yaşanacağına, arzuların yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında hapisten kurtulmak kişinin güzel işler yapacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir