AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapise düşmek

Kahve falında hapise düşmek

Kahve falında hapise düşmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hapise düşmek gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmeniz gerekiyorsa, gerekli değişiklikleri yapmalı veya eğitimleri almalısınız.

Kahve falında hapise düşmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hapise düştüğünü görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına yorulur.

Kahve falında hapis cezası almak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine tabir olunur.

Kahve falında hapis olan birini görmek falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin hapiste olduğunu görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapiste yatmak evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında babasını hapiste görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında hapisten kaçan birini görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir