AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin hapiste görmek

Kahve falında birinin hapiste görmek

Kahve falında birinin hapiste görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, sözler sarf edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, birlikteliğe başlayacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, insanlara olan güvenin artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin hapiste gördüyseniz:

  • Erkekseniz eşinizin hamileliği size gereğinden çok masraf açabilir.

Kahve falında hapiste yatan birini görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında hapisde yatmak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında hapis yatan birini görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık birini hapiste görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında hapisten kaçanı görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişiyi hapiste görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babayı hapiste görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında hapise görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir