AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının hapiste olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının hapiste olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının hapiste olduğunu görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, hastalıkların iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının hapiste olduğunu gördüyseniz:

  • İnandığınız şeyler için öneriler getirebilir veya destekleyici olabilirsiniz.

Kahve falında bir arkadaşını hapiste görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını hapisten çıktığını görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı hapiste görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, onların önüne geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında hapisteki arkadaşını görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hapiste görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının hapiste olduğunu görmek borçlanılacağına, çok kötü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hapisten çıktığını görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapis yatan birini görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir