AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı bir erkeği öpmek

Kahve falında tanıdığı bir erkeği öpmek

Kahve falında tanıdığı bir erkeği öpmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Gerekli detayları gözden geçirerek çevrenizde gerçekte ne olup bittiği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık erkeği öpmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık bir erkeği öpmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, imkanlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık erkek öpmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığı erkeği öpmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı bir erkeği öpmek büyük bir kazanca sahip olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini öpmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadın öpmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı birini öpmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir