AnaSayfa / Genel / Kahve falında abiyi sarhoş görmek

Kahve falında abiyi sarhoş görmek

Kahve falında abiyi sarhoş görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, ticarette zarar edeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işarettir.

Kahve falında abiyi sarhoş gördüyseniz:

  • Madddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilisiniz.

Kahve falında abiyi sarhoş görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, verimli işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında olmayan abi görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öz abi görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına işarettir.

Kahve falında abiyi dövmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında abiyi asker görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işarettir.

Kahve falında abla ve abi görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abiyi sevgili olarak görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öz abiyle evlenmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir