AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve sarhoş gelmek

Kahve falında eve sarhoş gelmek

Kahve falında eve sarhoş gelmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına delalettir.

Kahve falında eve sarhoş gelmek gördüyseniz:

  • Gelecekte sizinle iş birliği yapmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında eve sarhoş gelmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eve yemek geldiğini görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanının eve geldiğini görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve gelin geldiğini görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında eve jandarma geldiğini görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, şansın yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında eve kalabalık misafir geldiğini görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinin eve geldiğini görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eve polis geldiğini görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir