AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında başkasının sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında başkasının sarhoş olduğunu görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, kimseden korkmayacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Kahve falında ölü birini sarhoş görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına işaret eder.

Kahve falında içki içmek ve sarhoş olmak bereketli işler yapılacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarhoş insanlar görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini sarhoş görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına yorulur.

Kahve falında kocasının sarhoş olduğunu görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine delalettir.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında sarhoş koca görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir başkasını sarhoş görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir