AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı birini çirkin görmek

Kahve falında tanıdığı birini çirkin görmek

Kahve falında tanıdığı birini çirkin görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı birini çirkin gördüyseniz:

  • Gereken konuşmaları yapmaktan çekinmemenz gerekiyor.

Kahve falında tanıdığını çirkin görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında tanıdığı birini çirkin görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık birini çirkin görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Kahve falında çirkin bir gelinlik giymek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin olduğunu söylemek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısını çirkin görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işarettir.

Kahve falında çirkin sevgili görmek çok zor zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir