AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin sevgili görmek

Kahve falında çirkin sevgili görmek

Kahve falında çirkin sevgili görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, mutluluktan havalara uçulacağına rivayet eder.

Kahve falında çirkin sevgili gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce, biraz rahatlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında sevgilinin yüzünü çirkin görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi çirkin görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine yorulur.

Kahve falında sevgilini çirkin görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sorumlu tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin sevgili görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında eşini çirkin görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında fotoğrafta çirkin çıkmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına yorulur.

Kahve falında nişanlısını çirkin görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin gelin olmak ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir