AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığını çirkin görmek

Kahve falında tanıdığını çirkin görmek

Kahve falında tanıdığını çirkin görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdığını çirkin gördüyseniz:

  • Toplum yaşamınızda bir hareketlenme olabilir.

Kahve falında tanıdık birini çirkin görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdığı birini çirkin görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığını çirkin görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kadını çirkin görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına tabir olunur.

Kahve falında çirkin yüzük görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına yorulur.

Kahve falında çirkin el görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin köpek görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çirkin adamla evlenmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir