AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek

Kahve falında başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek

Kahve falında başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının yüzünün çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmek için gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında çirkin yüzlü kadın görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünün çirkin görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünün çirkinleştiğini görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin insan yüzü görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanın yüzünü çirkin görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü çirkin görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir