AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin bir gelinlik giymek

Kahve falında çirkin bir gelinlik giymek

Kahve falında çirkin bir gelinlik giymek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, hak yiyeceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin bir gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Tarihlerle oynayabilirsiniz, bazı noktaları zorlayabilirsiniz veya iş birliklerinin dayandığı noktalardan memnun olup olmadığınızı sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında çirkin bir gelinlik giymek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin gelinlik görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, gözyaşlarının dineceğine alamet eder.

Kahve falında çirkin ayakkabı giymek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında çirkin giymek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin elbise giymek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının düğününde gelinlik giymek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli insanın gelinlik giydiğini görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kirli beyaz gelinlik giymek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir