AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin olduğunu söylemek

Kahve falında çirkin olduğunu söylemek

Kahve falında çirkin olduğunu söylemek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında çirkin olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Ailenizle birlkte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında çirkin olduğunu söylemek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlısını çirkin görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık birini çirkin görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya inanılır.

Kahve falında başka birinin çirkinleştiğini görmek hayattan elini eteğini çekeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çirkin bir erkek bebek görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çirkin yaşlı adam görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı çirkin görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin bir gelinlik giymek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir