AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini çirkin görmek

Kahve falında tanıdık birini çirkin görmek

Kahve falında tanıdık birini çirkin görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık birini çirkin gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler.

Kahve falında tanıdığı birini çirkin görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını çirkin görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini çirkin görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında çirkin göz görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin güvercin görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında gelini çirkin görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, inancını bir kenara atacağına tabir olunur.

Kahve falında çirkin insan görmek fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çirkinleşmiş görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir