AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını çirkin görmek

Kahve falında karısını çirkin görmek

Kahve falında karısını çirkin görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, yeni bir semte taşınılacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında karısını çirkin gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizinle aynı pozisyonu almak istemeyebilirler.

Kahve falında karısını çirkin görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, aç kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin göz görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine rivayet eder.

Kahve falında çirkin gelinlik görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında burnunu çirkin görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çirkinleşmiş görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında çok çirkin kadın görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin elbise giymek önemli işlere imza atacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çirkin bir erkek bebek görmek eksik olan yanının tamamlayacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir