AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı erkek görmek

Kahve falında tanıdığı erkek görmek

Kahve falında tanıdığı erkek görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, üzüntü duyacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığı erkek gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız misafirleriniz olabilir veya birilerini ağırlamak için masrafa girebilirsiniz.

Kahve falında tanıdık erkekle evlenmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir erkek görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık erkek tarafından öpülmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık erkekle gezmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık erkekle sevgili olmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir erkekle sevgili olmak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya delalettir.

Kahve falında tanıdık erkek bebek görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık erkeği öpmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir