AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı bir erkeğe sarılmak

Kahve falında tanıdığı bir erkeğe sarılmak

Kahve falında tanıdığı bir erkeğe sarılmak emellere ulaşılacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız meslektaşlarınızla bağlantı kurmanız veya size ilham veren kişilerden edineceğiniz bilgiler geleceğinizi ilgilendiren kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında tanıdık bir erkeğe sarılmak ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, maddi anlamda rahatlamaya alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğe sarılmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık erkeğe sarılmak ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, çok sevinçli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık erkekle sarılmak kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık bir erkekle sarılmak şansının kendisinden yana gideceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birine sarılmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, yapacağı planların altüst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı biriyle sarılmak cebinin para göreceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tanıdıkla sarılmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir