AnaSayfa / Genel / Kahve falında tane mısır yemek

Kahve falında tane mısır yemek

Kahve falında tane mısır yemek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında tane mısır yemek gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harakete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında tane mısır yemek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır tanesi yemek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tane halinde mısır görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş mısır tanesi görmek itibar edineceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Kahve falında kuru mısır taneleri görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, giden birinin geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında tane mısır görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Kahve falında mısır tanesi yediğini görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı mısır tanesi görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir