AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı mısır tanesi görmek

Kahve falında sarı mısır tanesi görmek

Kahve falında sarı mısır tanesi görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, planların sarkacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına delalettir.

Kahve falında sarı mısır tanesi gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk söz konusu olabilir.

Kahve falında sarı mısır tanesi görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına inanılır.

Kahve falında mısır tanesi yediğini görmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında tane halinde mısır görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında mısır tanesi görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kuru mısır tanesi görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında taneli mısır görmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış mısır tanesi görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tane mısır görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir