AnaSayfa / Genel / Kahve falında tane halinde mısır görmek

Kahve falında tane halinde mısır görmek

Kahve falında tane halinde mısır görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tane halinde mısır gördüyseniz:

  • Kendinize dürüst olmanız gerekiyor.

Kahve falında tane halinde mısır görmek çirkin amellere, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine inanılır.

Kahve falında mısır tanesi görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına inanılır.

Kahve falında haşlanmış mısır tanesi görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş mısır tanesi görmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tane mısır görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru mısır taneleri görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında taneli mısır görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış mısır taneleri görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ev içinde mutluluğun artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir