AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır tanesi yemek

Kahve falında mısır tanesi yemek

Kahve falında mısır tanesi yemek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında mısır tanesi yemek gördüyseniz:

  • Kafanızda size heyecan veren planlar, projeler veya amaçlarınız var.

Kahve falında tane mısır yemek elinden gelen herşeyi yapacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında mısır tanesi yemek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş mısır tanesi görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mısır tanesi görmek gitmediği yerlere gideceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında kuru mısır tanesi görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında haşlanmış mısır tanesi görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş mısır taneleri görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına delalettir.

Kahve falında haşlanmış mısır taneleri görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, anne baba dualarının alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir