AnaSayfa / Genel / Kahve falında tane mısır görmek

Kahve falında tane mısır görmek

Kahve falında tane mısır görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sevdiklerine kavuşacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, doğru yatırımlar yapacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında tane mısır gördüyseniz:

  • Beraber hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında pişmiş mısır tanesi görmek takdir toplayacak işler yapacağına, işlerinde kara geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında mısır tanesi yemek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında mısır tanesi görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına alamet eder.

Kahve falında sarı mısır tanesi görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında haşlanmış mısır tanesi görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mısır tanesi yediğini görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tane halinde mısır görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş mısır taneleri görmek malının da eksilmeyeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir