AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş mısır tanesi görmek

Kahve falında pişmiş mısır tanesi görmek

Kahve falında pişmiş mısır tanesi görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş mısır tanesi gördüyseniz:

  • Siz evli bir kadınsanız evinizde çok hızlı müdahale edilmesi gereken bazı durumlar olabilir.

Kahve falında pişmiş mısır tanesi görmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş mısır taneleri görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına yorulur.

Kahve falında mısır tanesi yediğini görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında mısır tanesi yemek hayata karşı isteksizleşeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tane mısır görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, rakiplerini alt edeceğine delalet eder.

Kahve falında taneli mısır görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında kuru mısır tanesi görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına delalettir.

Kahve falında haşlanmış mısır tanesi görmek yeni işler peşinde koşulacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir