AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru mısır taneleri görmek

Kahve falında kuru mısır taneleri görmek

Kahve falında kuru mısır taneleri görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru mısır taneleri gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyleri açıklamaya çalışmak oldukça zor olabilir.

Kahve falında kuru mısır tanesi görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kuru mısır taneleri görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır tanesi yediğini görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır taneleri görmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tane halinde mısır görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş mısır taneleri görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tane mısır yemek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında sarı mısır tanesi görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir