AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksiyle gitmek

Kahve falında taksiyle gitmek

Kahve falında taksiyle gitmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, düzenli bir işe girileceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına tabir olunur.

Kahve falında taksiyle gitmek gördüyseniz:

  • Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda evinizle ilgili problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında taksiyle gitmek hasret giderileceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına inanılır.

Kahve falında taksiyle bir yere gitmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı taksi görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına delalettir.

Kahve falında taksi beklemek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz taksi görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taksiye binmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz taksi kullanmak şöhret ve itibar kazanacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında taksi durağı görmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir