AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksiye binmek

Kahve falında taksiye binmek

Kahve falında taksiye binmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında taksiye binmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında taksiye binmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı taksiye binmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil taksiye binmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine işarettir.

Kahve falında dolmuş taksiye binmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz taksiye binmek helal rızık elde edeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına inanılır.

Kahve falında sarı taksiye binmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ticaret taksiye binmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, hayatın kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı ticari taksiye binmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir